website header logo checkpoint A    

Samen maken we
een succes van
jouw event

 
Een professionele en foutloze opvolging van het uitnodigings- en inschrijvingsproces en de bezoekersregistratie vormt een onmisbare pijler onder elk succesvol event. Voor elk event - hoe eenvoudig of complex ook - werkt het gedreven team van checkpointA op maat een voorstel uit waarbij we onze expertise maximaal laten renderen. Lees hier enkele van onze succesverhalen.

Personeelsfeest Sweco

 

Event: Personeelsfeest/Nieuwjaarsreceptie     

Onze opdrachtgever:  Sweco Belgium

Locatie event: AED Studios, Lint

Aantal bezoekers: 652 bezoekers

Onze dienstverleningen:

- Registratiepagina 2 talen met persoonlijke toegangscode
- Bevestigingsmail met barcode
- Onthaal met live badge printing
- Scannen barcode voor ontvangen sweater

Onze oplossing en aanpak: Het personeel kon zich met hun personeelsnummer inloggen op het registratieformulier waar men kon aangeven hoe men zich naar het feest ging begeven (er waren shuttlebussen voorzien), of men een hele avond bleef of enkel voor de speech, of men allergieën had voor het diner en wat hun kledingmaat was voor de sweater. De mensen bieden zich aan aan het onthaal met hun bevestigingsmail met barcode of hun passbookticket.

Een gepersonaliseerde badge wordt gedrukt aan het onthaal. Hierop stond bij iedereen een QR-code om deze via tablets te laten scannen voor het ontvangen van 1 sweater per persoon. De mensen hadden de keuze om te komen voor de speech of ook aanwezig te blijven voor het diner. Dit werd ook aangeduid met een extra symbool op de badge. Achteraf werd een duidelijke rapportage gevraagd van wie er onsite nog extra werd toegevoegd, wie van de geregistreerden niet aanwezig waren, en wie op het einde van de avond zijn sweater niet is komen afhalen.

Quote:

"Elk evenement sukkelden wij met Excel- en papieren lijsten. Log, frustrerend, continu zelf aanpassingen doen en dat tot de laatste minute. Herkenbaar? Dat behoort nu voor Sweco tot het verleden. Voor ons nieuwjaarsfeest in 2018 wou ik hiermee komaf maken en tegelijkertijd professioneler en innovatiever aan de slag gaan. Abusol is hiervoor de ideale partner!

Zij hebben ons van A tot Z hierin begeleid, van voorbereiding tot na het evenement. Ze denken mee over bepaalde moeilijkheden en stellen steeds onze noden voorop. Zowel de  registratie als het onthaal van ons nieuwjaarsfeest ging pakken vlotter. Gebruiksvriendelijkheid is de rode draad in hun verhaal en dat merk je ook. Ik beveel hen aan iedereen aan."

- Charlotte / Sweco Belgium

Lees al onze succesverhalen